Amfiteatre a l’aire lliure l’Argentera

Justificació de la proposta

  • El Teatre Auditori del Mercat Vell fa anys que no pot encabir totes les peticions d’activitats d’arts escèniques. Cal un nou espai que pugui assumir part de les activitats que actualment s’hi estan programant (finals de cursos, xerrades-conferències…) i d’altres que, per les seves característiques poden ser millor acollides a l’aire lliure que en un espai tancat.
    D’altra banda, els mesos de temperatures per sobre dels 20 graus i amb poca pluja són cada vegada més habituals en la nostra zona, per la qual cosa entre juny i setembre s’agraeixen activitats a l’aire lliure en espais còmodes.
    Així mateix, la darrera pandèmia, que ha limitat el nombre de persones en espais tancats, també ens ha fet veure la importància de disposar d’un equipament a l’aire lliure.

A qui va destinada la proposta

  • A tota la ciutat com a públic i totes les entitats d’arts escèniques i escoles de la ciutat que vulguin programar les seves activitats en aquest espai.

Estimació de pressupost

  • 95.000 euros (equipament i equip de so). Opcional: 20.000 euros per a l’equipament de circ.

Objectius de desenvolupament sostenible als quals fa referència

  • Salut i benestar, Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Treball digne i creixement econòmic, Reducció de les desigualtats, Ciutats i comunitats sostenibles, Aliança pels objectius.

Observacions

  • Us adjuntem algunes informacions sobre las Torre de l’Argentera apareguda en diferents publicacions locals en els darrers anys i us deixem aquí l’enllaç a una pàgina on parla de la història de la casa.

Podeu votar aquesta proposta aquí