Ripollet a les teves mans

Durant el mes de març, l’Ajuntament portarà a terme la campanya ‘Ripollet, a les teves mans’. L’objectiu d’aquesta campanya és rendir comptes a tota la població de Ripollet sobre les actuacions dutes a terme per l’Ajuntament durant l’actual mandat, així com justificar el per què de cadascuna.

El lema escollit és una expressió que vol reflectir les intencions, els ideals i els valors que ens han mogut a dur a terme la campanya, com és la voluntat de ser transparents, honestos i justificar les actuacions municipals davant la ciutadania. Ripollet a les teves mans volem que s’identifiqui amb els conceptes de transparència, proximitat, cooperació i despersonalització política.

La difusió d’aquesta campanya es farà a través del portal web participa. ripollet.cat, amb un nou apartat que estarà disponible en breu. En aquest web ja es podia trobar totes les polítiques del Pla d’Acció Municipal (2016-2019). Les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) seran una eina indispensable per a rendir comptes a la ciutadania del que s’ha fet i el que no durant aquests quatre anys, amb la difusió de vídeos explicatius i infografies del que s’han considerat les claus de mandat.

També s’han previst realitzar, durant el mes de març, tres assemblees obertes a la ciutadania, que tindran lloc a diferents barris de Ripollet.

Aquestes tindran lloc els següents dies:

  • 16 de març, a les 12 h, al Centre Cívic de Can Mas.
  • 20 de març, a les 19 h, al Centre Cultural
  • 25 de març, a les 19 h, al Centre Cívic del Pont Vell