1a mostra CircBarri!

La primera Mostra de Circ Social de Ripollet, CircBarri! es va dur a terme el 19 de maig, de 17 a 20h, amb una programació que va portar tot el circ que es fa a Ripollet i l’oportunitat de descobrir el circ amb diferents elements d’aquesta expressió artística com el trapezi, les malabars i els tallers didàctics.

La mostra CircBarri! és una acció del programa municipal Barris al Cor, que té com a objectiu portar la cultura als barris i carrers i realitzar pràctiques comunitàries amb els veïns i les veïnes i el territori, connectant persones, associacions i institucions.

Al CircBarri! hi van participar l’AFI El Martinet, la Careta Teatre, l’esplai la Gresca, l’Ateneu Popular de 9 Barris i l’escola de circ social de Ripollet Alehop!

CircBarri! es va desenvolupar en un únic espai comunitari on es van produir les diferents mostres i una gran instal·lació per practicar i descobrir el circ per a totes les edats de forma gratuïta.

Escola de circ social Alehop!

Els mateixos joves de l’Alehop! van coorganitzar la mostra, fent així una pràctica comunitària més enllà del propi circ. Vistos els molt bons resultats amb els monitors i educadors, l’escola de circ tindrà la continuïtat assegurada de manera ininterrompuda.

#circbarri