Vídeos: els dimarts de l’aigua

Cicle “Els Dimarts de l’aigua”

Som aigua: drets humans i béns comuns”, dimarts 10 d’octubre de 2017. La xerrada va tenir lloc de 18:30h a 20:00h al Casal d’Avis, amb la participació de Lluc Canals (Enginyeria Sense Fronteres), Xavier Pallarés (Aliança Contra la Pobresa Energètica) i Reme Herrera, periodista de Ripollet Ràdio.

Notícia: La participació ciutadana i la voluntat política, indispensables en la gestió pública de l’aigua (Ajuntament de Ripollet).

 

Alternatives col·lectives a la gestió privada de l’aigua”, dimarts 17 d’octubre de 2017 a les 18:00h al Teatre Auditori del Mercat Vell. A càrrec de Catherine Calmet, representant d’Eau de París, empresa pública d’aigua de l’Ajuntament de París, i Pilar Castillejo, 1a Tinenta d’Alcalde i regidora de Serveis Municipals i Municipalització de l’Ajuntament de Ripollet.

Notícia: Ripollet es fixa en el model de gestió de l’aigua parisenc a “Els dimarts de l’aigua” (Ajuntament de Ripollet).

 

Participem en la gestió de l’aigua”, dimarts 24 d’octubre de 2017, de 18:00h a 19:30h a l’Escola Anselm Clavé. Va comptar amb la participació d’Emili Díaz i Santiago Aragonés -Taula de l’aigua de Terrassa- i Xavi López -Observatori Municipal Ciutadà de Terrassa- (Aigua és vida delega en la Taula la seva presència).

Notícia: ‘Els dimarts de l’aigua’ presenten el model de gestió pública de l’aigua a Terrassa (Ajuntament de Ripollet).