Presentació de l’alcalde. Projectes 2017

Quan l’equip de govern d’aquest ajuntament vam assumir, ara fa un any i mig, el repte de transformar Ripollet, ho vam fer amb un compromís cap als veïns i veïnes: el nostre programa de govern. Allà vam dibuixar el model de ciutat cap al que volem avançar, socialment justa, sostenible i participativa.

I ens vam comprometre també a promoure el retorn del poder de decisió a les persones. A empoderar la ciutadania, perquè entenem que la participació activa és la principal garantia de compliment dels reptes marcats.

Aquests pressupostos participatius són un punt d’inici, una eina per a fer possible aquesta idea i comptar amb totes les persones que viuen a la ciutat.

Els projectes d’inversions d’aquests pressupostos participatius han estat elaborats per joves de 4t d’ESO de Ripollet, que han fet propostes d’accions concretes treballades des dels centres d’educació secundària, amb el suport tècnic de l’Ajuntament. Per tant, parlem d’un projecte municipal inclusiu, amb la tasca educativa dels centres de secundària de Ripollet, i bidireccional, ja que es vol empoderar el jovent en la presa de decisions que tenen a veure amb tota la ciutadania i amb la seva ciutat.

Ara és el torn de tots els veïns i veïnes de Ripollet, que ens ajudeu a decidir sobre aquests 300.000 euros del pressupost d’inversions de l’ajuntament.

Participeu i decidim entre tots i totes.

Jose Maria Osuna

Alcalde de Ripollet

capcapera-fitxa-participatius