Actuacions pista d’atletisme del Poliesportiu

Unificació de dues propostes presentades per fer millores a la pista d’atletisme del Poliesportiu municipal, amb la instal.lació d’una gàbia de llançaments i l’adquisició del material necessari i l’adequació de l’espai per poder practicar la disciplina de perxa.

Justificació de la proposta

  • Gàbia de llançaments: La infraestructura de la pista d’atletisme no té l’espai destinat a la pràctica de llançaments segurs. Els atletes podrien patir accidents per culpa no tenir l’espai adequat per a aquesta disciplina.
  • Adquisició material: El club d’atletisme local, el RUA, Ripollet Unió Atlètica, aquest any fa 40 anys, a més a nivell d’escola està creixent força en els últims cursos i és un gran motor de foment de l’esport femení, si no vaig errada, és el club amb més llicencies federatives esportives femenines del municipi, i el segon esport, per darrera del futbol, amb llicències federatives esportives en global. La millora de les instal·lacions i poder incorporar més disciplines els ajudaria a créixer com a club i ajudaria als atletes a millorar els seus resultats esportius. 

A qui va destinada la proposta

  • Gàbia de llançament: Destinada a dotar de les infraestructures necessàries per a la pràctica d’aquest esport a la pista d’atletisme de Ripollet.
  • Adquisició material: A tota la població de Ripollet, especialment els socis del PAME que poden fer ús de les instal·lacions del poliesportiu, i més especialment als atletes del RUA, Ripollet Unió Atlètica, que podrien entrenar a casa en una disciplina més de les que competeixen i sovint van sense haver entrenat o havent entrenat una mica a Sabadell i sense pèrtiga pròpia i demanant-la a companys d’altres clubs a la competició.

Estimació de pressupost

  • Gàbia de llançament: 30.000 euros.
  • Adquisició material: entre 20.000 i 30.000 euros.

Objectius de desenvolupament sostenible als quals fa referència

  • Salut i benestar, Igualtat de gènere.

Podeu votar aquesta proposta aquí